Event Detail

Athens 1 SC - 2nd 2022 - SC Members - Part I: Digital Dentistry - More value or more work ? / Part II: Pitfalls in the treatment of complex esthetic cases

Αγαπητοί συνάδελφοι,

είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διοργάνωση του δεύτερου study club meeting για το 2022. Έχουμε την τιμή και τη χαρά στο meeting αυτό να φιλοξενούμε τον Δρ. Sascha Pieger από τη Γερμανία που θα μας αναλύσει τα οφέλη της ψηφιακής οδοντιατρικής στην καθημερινή κλινική πράξη και θα συζητήσουμε τη διαχείριση επιπλοκών που μπορεί να εμφανιστούν σε σύνθετα αισθητικά περιστατικά.

Ο Δρ. Sascha Pieger είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Halle έχοντας ολοκληρώσει τη μεταπτυχιακή του εκπαίδευση στην προσθετική στο πανεπιστήμιο του Freiburg και τη διδακτορική του διατριβή στο πανεπιστήμιο του Αμβούργου. Έχει διατελέσει επίκουρος καθηγητής τόσο στο πανεπιστήμιο του Freiburg, Prof. Jörg Strub όσο και στο πανεπιστήμιο του Αμβούργου, Prof. Guido Heydecke στο οποίο προήχθη και στη θέση του αναπληρωτή καθηγητή. Έχει λάβει τίτλο MSc. στην προσθετική και είναι αναγνωρισμένος προσθετολόγος από το German Board of Prosthodontics (DGPro) και αναγνωρισμένος εμφυτευματολόγος από το German Board of Implant Dentistry (DGI). Στα πλαίσια της εκπαίδευσης του στην εμφυτευματολογία υπήρξε υπότροφος της ΙΤΙ στο πανεπιστήμιο του Connecticut, Prof. Thomas Taylor. Τα τελευταία χρόνια και μετά από την πολυετή ενασχόληση του με την εκπαίδευση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών ιδιωτεύει στη Λειψία στο οδοντιατρικό κέντρο iDENTity32.

Event location

View larger map
Date & time Mar 2, 2022 17:00 – 21:00
Event format -
Language(s) English
Timezone Europe/Athens
Venue Crowne Plaza Hotel, Athens
Address Μιχαλακοπούλου 50
ZIP 11528
City ΑΘΗΝΑ
Country Greece
State/region Attiki
Attachments
ICalendar Download

Suggested Events

  • May 8, 2024

    Six Key Lecture Topics- Interdisciplinary Communication

    Buffalo, United States

    Study Club Meeting

  • May 22, 2024

    Facial Injectables in the Dental Practice

    Sterling, United States

    Study Club Meeting

  • May 24, 2024

    Modern dental implant prosthodontic componentry, CAD/CAM and materials - 2024, "what's new and how does this change my implant workflow?"

    Toronto, Canada

    Study Club Meeting

  • Jun 13, 2024

    Surgical planning of implant in the aesthetic zone, algorithm of treatment

    Cleveland, United States

    Study Club Meeting

  • Aug 28, 2024

    Dr. Bennett's Dental Implant Collaborative

    Chesterton, United States

    Study Club Meeting